Drone fotografie van het Grootseminarie Brugge

Van Laere - Arthur Vandendorpe vernieuwt de daken van het Grootseminarie te Brugge drone luchtfotografie door Fotec

Drone luchtfotografie voor bouwonderneming Van Laere - Van Dorpe

Arthur Vandendorpe nv aanneming Van Laere NV ontving de opdracht voor het vernieuwen van de daken en restaureren van houten buitenschrijnwerk in het Grootseminarie te Brugge.

De houten ramen zullen, voornamelijk ter plaatse, worden gerestaureerd. Hiertoe worden verweerde stukken hout vervangen met bijzondere aandacht voor de authentieke profilering, de beglazing wordt aangepast en het geheel krijgt een opfrissingsbeurt door het vernieuwen van de schilderwerken. Om de omvangrijke vernieuwing mooi in beeld te brengen deed Arthur Van Dorpe een beroep op de drone luchtfotografie van Fotec.

Fotograaf Erwin Tecqmenne van fotec maakte de architectuurfoto's, interieurfoto's en drone luchtfotografie voor Van Laere NV.

Met onze drones voor drone luchtfotografie was het ideaal om een overzicht te fotograferen van deze grote vernieuwingswerken, onze gelicentieerde drone piloten zijn allen fotografen gespecialiseerd in architectuurfotografie nen drone luchtfotografie. Zonder drone luchtfotografie zou het onmogelijk zijn om deze dakwerken mooi en overzichtelijk in beeld te bregen.

Bekijk de volgende portfolio's van Fotec.be :  interieurfotografie  -  architectuurfotografie  - drone luchtfotografie

Voor meer uitgebreide drone luchtfotografie kan u terecht op onze site Skyshoots 

Het Grootseminarie Ten Duinen is het diocesaan centrum van het bisdom Brugge. Het is een gastvrij huis ten dienste van de kerkgemeenschap; een centrum van vorming en opleiding; een plaats van studie en reflectie (verdiepen), van ontmoeting en dialoog (verbinden). Het is een domein met een rijk verleden en een open blik op de toekomst.
Velen kennen het Grootseminarie als een historisch gebouwencomplex - grotendeels teruggaand op de oude Duinenabdij - dat u kunt bezoeken. Maar achter deze imposante gevels bevindt zich een modern centrum met vergader- en congresaccommodatie.
Het enorme boekenbestand van het Grootseminarie wordt bewaard in de bibliotheek, terwijl het archief kostbare getuigen van een rijk verleden herbergt. Het Grootseminarie Ten Duinen is het diocesane huis voor de opleiding en permanente vorming van de bedienaars van de eredienst: diocesane priesters, permanente diakens en parochieassistenten. Het Grootseminarie Ten Duinen is het diocesane huis voor de opleiding en permanente vorming van de bedienaars van de eredienst: diocesane priesters, permanente diakens en parochieassistenten. 

Het Grootseminarie beschikt over een aula voorzien van 138 zittingen met schrijftablet. De capaciteit van deze ruimte kan vergroot worden tot 200 zitplaatsen. Tijdens een sessie is het werken met beeldmateriaal perfect mogelijk.Juist naast deze aula is een grote zaal ingericht als polyvalente ruimte. Een modern ingerichte bedieningskeuken, aanpalend aan deze zaal, maakt het mogelijk om een drankje en een hapje te serveren tot 250 personen. Met een prachtig zicht op de tuin is even pauzeren een ware verademing. Deze zaal kan door een mobiele akoestische wand omgebouwd worden tot twee vergaderruimtes voor ongeveer 50 personen.

Dankzij een achttal lokalen, in hetzelfde gebouw is het ook mogelijk om met kleine groepen te werken. Deze lokalen zijn allemaal voorzien van een witbord en sommige ook van een projectiedoek. De capaciteit van deze vergaderlokalen varieert van 12 tot 36 personen.

Bron Grootseminarie

 

Meer nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×