Fotograaf architectuur

Fotograaf architectuur voor al uw gebouwen en projecten Fotec.

Hier kan u rechtstreeks naar de website van architectuurfotografie Fotec.

Zoekt u een fotograaf architectuur die kwalitatieve foto's van uw gebouwen en projecten kan nemen ? Een bedrijfsfotograaf met jarenlange ervaring die uitsluitend de allerbeste topkwaliteit aflevert en met de beste materialen werkt ? Vraag dan zeker hier gratis uw vrijblijvende offerte aan bij Fotec.

Wij van Fotec vinden dat uw projecten alleen de allerbeste architectuurfoto's en interieurfoto's verdienen. Daarom zorgt de fotograaf architectuur van Fotec voor een uitzonderlijke kwaliteit die u in staat stelt om met al uw bedrijfsfotografie zoals architectuurfotografie of interieurfotografie boven uw concurrenten uit te springen en uw bedrijf een professionele uitstraling bezorgt.

Uw Fotec fotograaf architectuur is werkzaam in gans BelgiĆ« en buitenland.

Een fotograaf architectuur boeken ?

Hier kan u rechtstreeks naar het portfolio van architectuurfotografie Fotec.

Er zijn veel fotografen die zich fotograaf architectuur noemen, maar helemaal niet gespecialiseerd zijn in architectuurfotografie. Iedereeen kan een foto van een gebouw maken, maar om sprekende architectuurfoto's te maken is heel wat meer nodig, dan heb je een echte fotograaf architectuur nodig. De fotografen architectuur van Fotec zijn gespecialiseerde architectuurfotografen met jarenlange ervaring die enkel de beste kwaliteit camera's en prime architectuurlenzen gebruiken zoals de Canon tilt & shift 24mmTS en 17mmTS. Ze hebben een passie voor architectuur. Bovendien beschikt Fotec over de best mogelijke referenties als fotograaf architectuur.

Als u kwaliteit wil voor uw architectuurfotografie, vraag dan zeker vrijblijvend een offerte aan bij Fotec.

Onze troeven voor architectuurfotografie en bedrijfsfotografie :

- Onze fotografen beschikken over een jarenlange ervaring als fotograaf architectuur en beschikken over de nodige passie
- Wij werken enkel met de allerbeste apparatuur, en bieden u steeds een topresultaat
- Wij respecteren steeds de afspraken en afgesproken deadlines
- Wij spreken rechtstreeks af met de verantwoordelijke of de werfleider of projectleider, u hoeft uw tijd hier niet aan te besteden
- Wij houden rekening met tijdstip en lichtinval voor de opnamen
- Wij combineren op dezelfde dag architectuurfoto's met drone luchtfoto's van uw gebouwen, en aan dezelfde kwaliteit
- Wij bieden u een weersgarantie: is het weer niet geschikt voor architectuurfotografie dan verplaatsen wij zonder meerkost
- Alle foto's die u selecteert worden door Fotec nauwgezet bijgewerkt met Lightroom en Photoshop
- Indien u dringend architectuurbeelden nodig hebt, maar het weer laat het niet toe, dan zorgen wij door onze nabewerking toch nog voor een mooi resultaat
 

Fotograaf architectuur voor drone foto's van uw gebouwen

Ga rechtstreeks naar de portfolio van drone luchtfoto's.

Indien gewenst combineeert de fotograaf architectuur van Fotec 'klassieke' architectuurfoto's met drone luchtfoto's. De drone luchtfotografie wordt door Fotec steeds uitgevoerd door gelicentieerde drone piloten die bovendien ook gespecialiseerde bedrijfsfotografen en fotografen architectuur zijn. Wij gebruiken hiervoor geen 'goedkope' drones die het moeten stellen met een camera die meestal niet de kwaliteit haalt van uw i-Phone, maar wel een professionele hexacopter DJI M600 Pro 'heavylifter' die verschillende architectuurcamera's mee kan nemen in de lucht zoals onze hoge resolutie architectuurcamera Sony A7 RIV. Hierdoor kunnen wij u dezelfde kwaliteit bieden in luchtfotografie van uw gebouwen als de klassieke architectuurfoto's van op de grond opgenomen.

Architectuurfotografie is een genre in de fotografie uitgevoerd door een fotograaf architectuur. Het is het fotograferen van bouwwerken en door de mens gecreĆ«erde omgevingen. Architectuurfotografen proberen hun onderwerp zo accuraat mogelijk weer te geven en tegelijkertijd een mooi beeld te maken. 

Typisch aan architectuurfotografie is het gebruik van een gecontroleerd perspectief: verticale lijnen worden parallel gehouden. De vertekening die normaal optreedt wanneer een foto gemaakt wordt vanuit een lagere (of hogere) positie, probeert men te voorkomen of weg te werken. Convergentie van parallelle lijnen kan vermeden worden door het brandvlak van de camera loodrecht op de grond te positioneren. Dat kan aan de hand van een technische camera, een tilt-shiftobjectief  zoals onze Canon 24mmTS of 17mmTS of nabewerking (zoals digitale beeldbewerking). Traditioneel wordt een diepe scherptediepte gehanteerd, zodat zowel de voorgrond als de achtergrond scherp in beeld komen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×