Fotec fotografeert de cover van Bouwen aan Vlaanderen

Architectuurfoto van fotograaf Erwin Tecqmenne op de Cover van het vaktijdschrift voor de bouw.

Voor THV Wycor-Janssen uit Wetteren maakte bedrijfsfotograaf Erwin Tecqmenne van Fotec de interieurfoto's en architectuurfoto's van het ziekenhuis in aanbouw, AZ Delta te Roeselare. Een architectuurfoto van de gevel werd geselecteerd om op de cover van het vaktijdschrift voor de bouw (uitgave 5 - 2019) te prijken.

Ook binnenin het vaktijdschrift Bouwen aan Vlaanderen - van p 146 tot p 149 wordt het artikel van het nieuwe hospitaal opgesmukt met diverse foto's van Fotec fotograaf Erwin Tecqmenne.

Lees hier het volledige artikel online op de site van Bouwen aan Vlaanderen. (login vereist)

Het nieuwe AZ Delta in Roeselare huisvest de zorg voor pati√´nten in een functioneel en doordacht gebouw. Een gebouw dat ook rekening houdt met het comfort voor artsen, verpleegkundigen en alle andere werknemers. Op een terrein van 25 hectare verrees een structuur van 116.000 vierkante meter. De centrale ruggengraat scheidt de voorkant van het gebouw - aan de kant van de Rijksweg, waar de poliklinieken zijn ondergebracht - van de verpleegeenheden en de pati√´ntenkamers, die aan de achterkant uitkijken op de groene omgeving rond Roeselare. Na het bouwtraject van meer dan zes jaar opent het ziekenhuis in het voorjaar van 2020 de deuren. (Bron : Anastasia Verleysen Bouwen aan Vlaanderen)

Hier kan je meer publicaties bekijken op de website van Fotec.

 

Meer nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×