Architectuurfotografie van woonzorgcentrum Meerschevenne te Berlare

Juri bouwt Woonzorgcentrum Zorgeloos wonen, architectuurfotografie van residentie Meerschevenne te Berlare

Fotografie Fotec verzorgt de architectuurfotografie voor Juri NV

Joachim De Bock over Meerschevenne:  ‚Äú100 % gemoedsrust daar gaat dit prachtig zorgproject ‚ÄôMeerschevenne‚Äô  over. Ook wij, Juri NV, als aannemer gespecialiseerd in woon- en zorgcentra, helpen dit graag realiseren voor toekomstige bewoners. Het doet ons plezier om terug met de firma Cornerstones  samen te werken. Onze affiniteit en slogan ‚ÄúSterk in ‚Äòde zorg‚Äô‚Äú is bij deze terug van toepassing. Dichtbij in Berlare, schenkt dit woonproject ons nog een mooi en bijzonder eergevoel. We maken er zeker terug een fijne bouwervaring van.‚Äù Residentie Meerschevenne zal bestaan uit 53 ruime en erkende assistentiewoningen, met bijhorende bergingen, gemeenschappelijke delen en gemeenschapsruimtes.

  • Op wandelafstand van centrum Berlare, recht tegenover Woonzorgcentrum Kruyenberg 

  • Ruime 1- en 2 slaapkamerappartementen

  • Zorg- en dienstverlening √† la carte dankzij de beheersinstantie VZW Zorgbeheer in samenwerking met CM

  • Zowel TE KOOP  als TE HUUR

  • Eerste bewoners hebben hun intrek reeds genomen! 

Fotec met specialistie architectuurfotografie

De interieurfotografie, architectuurfotografie en de fotografie van de omgevingswerken, tuin en parking werd door Fotec, de vaste architectuurfotograaf van Juri NV verzorgt. 

Fotec is gespecialiseerd in architectuurfotografie, interieurfotografie en drone luchtfotografie.  Wij beschikken hiervoor over meer dan 30 jaar ervaring.  Door een mix van jarenlange ervaring, de allerbeste apparatuur en een passie voor ons vak als architectuurfotografen kunnen wij u een perfecte kwaliteit en persoonlijke service aanbieden. Onze architectuurfotografie wordt uitgevoerd door vakfotografen met liefde voor fotografie en  architectuur. Wij gebruiken hiervoor hoge resolutie architectuurcamera's en architectuurlenzen uit de prime reeks van Canon 'tilt & shift' genaamd. Om de fotografie van Meerschevenne zo perfect mogelijk te kunnen weergeven is onze architectuurfotograaf op twee verschillende tijdstippen komen fotograferen. In de vroege ochtend de achterzijde die zuidoost ge√∂rienteerd is, en ik de late namiddag de voorzijde die noordwest is ge√∂rienteerd.  Hierdoor verkregen we architectuurfoto's onder ideale lichtomstandigheden van beize zijden van het WZC.

Hier kan u meer architectuurfotografie terugvinden van Fotec.

Op de website van Juri kan u meer informatie over dit gloednieuwe project vinden of op www.meerschevenne.be

 

Meer nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×