Architectuurfotografie en luchtfotografie P+R Antwerpen

Fotec fotografeert P+R Luchtbal en Linkeroever voor Sika Belgium NV

Architectuurfotografie van P+R Antwerpen Luchtbal & Linkeroever

Voor Sika Belgium NV verzorgde Fotec de architectuurfotografie van beide nieuwe P+R parkings te Antwerpen. Beiden maken deel uit van de Oosterweel werken te Antwerpen voor bouwheer Lantis. Ga naar onze portfolio architectuurfotografie voor meer architectuurfoto's.

Drone luchtfotografie 

Fotec verzorgde eveneens de hoge resolutie drone luchtfotografie voor beide parkings. Door middel van drone luchtfotografie en drone luchtvideo is het mogelijk om een duidelijk overzicht van grote werken op foto en video vast te leggen. Bovendien is de inplanting en de omgeving van grote projecten veel duidelijker op drone luchtfoto of drone luchtvideo.

Hiervoor gebruikt Fotec een heavy lifter platform met de Canon R5 met 45 Mpix voor een optimale kwaliteit en resolutie. Ga naar onze drone site Skyshoots voor meer drone fotografie en drone video.

Oosterweelverbindingswerken

Op 1 december 2021 opende de P+R’s Luchtbal en Merksem hun deuren. Zo komen er aan de rand van de stad bijna 2400 parkeerplaatsen bij waar je voor 1 euro je auto een ganse dag veilig achterlaat. 

Vanaf maandag 17 januari 2022 zal ook het Park and Ride gebouw aan de Blancefloerlaan op Linkeroever de slagbomen openen voor gebruik. Het aanbod "parkeerplaatsen voor 1 euro aan de rand van de stad" krijgt er vanaf dan nog eens 1500 parkeerplaatsen bij. 

Alle drie de locaties - Linkeroever, Luchtbal en Merksem - zijn geselecteerd omwille van hun ligging aan een eindhalte van de tram. Dankzij de uitbreiding van de parkeercapaciteit in combinatie met een versterking van het aanbod aan openbaar vervoer zal de verkeersintensiteit in de ruimte omgeving verlagen.

Parkeren in de nieuwe P+R’s kost 1 euro per dag. Reizigers kunnen een dagticket kopen aan de automaten of kiezen voor een maandelijkse facturatie. Bedrijven kunnen gebruikmaken van een abonnement met gegarandeerde plaats. 

De stad wil bezoekers en pendelaars stimuleren om in de nieuwe P+R’s te parkeren en niet in de omliggende straten. Daarom voert ze in de straten in de buurt van de P+R’s een roze tariefzone in. Een bezoeker van de roze zone heeft recht op 2 uur gratis parkeertijd. Langer dan 2 uur parkeren kan ook, dan betaal je 70 eurocent per uur. Een ticket voor een dag (maximaal 10 uur) kost 3,50 euro. Een ticket voor een week kost 17,50 euro en voor 4 weken 70 euro. Parkeren op straat wordt dus voor bezoekers minder interessant dan parkeren in de P+R’s. (Oosterweelverbinding.be)

Meer nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×