Kuehne + Nagel architectuurfotografie + drone luchtfotografie

Architectuurfotografie in opdracht van Cobad

Fotec maakte hoge resolutie architectuurfoto's en drone foto's voor Cobad coördinatie en bouwadvies van de site van Kuehne + Nagel Logistics te Geel.

Deze site is zo'n 800 meter lang, en gelegen vlak naast het Albertkanaal, zoals te zien is op onze drone luchtfoto's.

Meer architectuurfoto's kan je hier bekijken of hier voor drone luchtfoto's

Op onze website Skyshoots kan je meer drone solutions terugvinden

Kuehne en Nagel is een globale organisatie gespecialiseerd in logistieke oplossingen. Zij deden een beroep op Cobad om het bestaande magazijn met 20.000 m² uit te breiden met als doel de stockage van farmacie gerelateerde producten. Dit brengt uiteraard heel wat vereisten met zich mee aangaande hygiëne en andere specifieke voorwaarden. Kuehne en Nagel lanceerde dergelijke opdracht op de markt met behulp van een design & build formule.

EXPERTISE

Op Cobad werd in dit specifieke dossier beroep gedaan op onze uitgebreide expertise van technische installaties, bouwkundige detailleringen, wetgeving inzake EPB en de vernieuwde eisen in het kader van omgevingsvergunningen. We coördineerden dit omvangrijke project door o.a. de aannemers, uitvoeringsdossier plannen, meetstaten en timing op te volgen.

OPLOSSINGEN

Design & build opdrachten brengen soms een specifieke uitdaging met zich mee aangaande in-house technische kennis. De Design & Build partij beschikt meestal over een ontwerpteam, maar voor de technische installaties doet men vaak rechtstreeks beroep op installateurs. Design & Build projecten betrekken ook niet altijd een studiebureau in het verhaal om een uitgebreide ontwerpstudie te maken. Ook de kennis van wetgeving kan bepalend zijn. In deze zorgde Cobad er voor dat de van toepassing zijnde wetgeving voor legionella beheersing correct werd toegepast in de installatie van het sanitair water. Zonder onze interventie zou de installatie niet conform geweest zijn.

Meer nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×