Interieurfotografie van vernieuwd gemeentehuis te Lennik

Wycor verbouwt het gemeentehuis van Lennik, wij van Fotec zorgden voor professionele interieurfotografie van de gebouwen.

Fotograaf Erwin Tecqmenne van Fotec verzorgde de interieurfotografie van de door Wycor prachtig vernieuwde gebouwen van het gemeentehuis van Lennik.

De interieurfoto's zijn in dit artikel te bekijken, of hier voor meer interieurfotografie. Bij Fotec zijn we gespecialiseerd in professionele bedrijfsfotografie zoals interieurfotografie en fotografie van architectuur. Het fotograferen van interieuren en architectuur is een passie voor onze fotografen. Wij zorgen dan ook dat u perfect afgewerkte professionele architectuurfotografie en interieurfoto's op uw website en andere kan plaatsen als referentiefotografie. Verzorgde en mooi afgewerkte interieurfotografie geeft uw website en publiciteit een professionele uitstraling waarmee u kan uitsteken boven uw concurrenten. Interieurfotografie is interieur architectuurfotografie waar Fotec Zele in gespecialiseerd is.  Vraag hier uw gratis offerte voor uw interieurfotografie.

Bron gemeente Lennik :

"" Het afgelopen jaar zijn we druk in de weer geweest met de renovatie van ons gemeentehuis. En aan het begin van dit nieuwe jaar zijn we dan ook bijzonder fier om te kunnen meedelen dat ons vernieuwde gemeentehuis af is!

Wat de gemeente Lennik vooral nastreefde met de renovatie van hun gemeentehuis is een verbeterd comfort voor de inwoners bij hun bezoek aan het gemeentehuis. En daarin is de gemeente dankzij de firma Wycor wonderwel in geslaagd! Naast meer comfort hebben ze hun ook toegelegd op een betere dienstverlening naar de burger toe. Dat er door de bewuste keuze van duurzame technieken ook minder energie wordt verbruikt is uiteraard mooi meegenomen.

Hoe?

  • Door alle loketten op het gelijkvloers te plaatsen
  • Door de functionele inrichting van een eigentijdse infobalie, een sfeervolle wachtruimte en een digitaal loket
  • Door verscheidene vergaderruimtes te voorzien die garant staan voor meer privacy
  • Door de toegang tot het gemeentehuis gemakkelijker te maken voor mindervalide personen

Deze verscheidene factoren zullen ervoor zorgen dat uw bezoek aan het gemeentehuis voortaan een stuk aangenamer zal zijn.

Met het vernieuwde gemeentehuis hebben is een grote, concrete stap gezet op weg naar een klantvriendelijk en hedendaags administratief centrum.

Het onthaal en alle loketten worden gecentraliseerd op het gelijkvloers. Zo ben je onmiddellijk op de juiste plek. Bij drukte kunnen er extra loketten geopend worden waardoor de wachttijd vermindert. Wachten zal een stuk aangenamer worden in moderne wachtzones met veel zitruimte. Een verhoging van het aantal besprekingsruimtes en een moderne inrichting ervan zorgen voor meer discretie. Je zal ook een digitaal loket vinden waar je allerlei attesten en documenten snel en effici√´nt kan aanvragen. Uiteraard kan je dit ook steeds van thuis uit via www.lennik.be/thuisbalie. ""

Interieurfotografie Fotec

Meer nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×