Werffotografie wegenwerken viaduct E17 Gentbrugge voor Willemen

Willemen renoveert het viaduct te Gentbrugge. Fotec verzorgt de werffotografie.

Fotografie van de renovatie viaduct E17 Gentbrugge

Fotec verzorgt de werffotografie van de wegenwerken voor de renovatie van het viaduct over de E17 te Gentbrugge. Ga hier rechtstreeks naar de portfolio van Fotec fotografie.

Vraag hier vrijblijvend offerte aan om uw fotografie, drone of video projecten door Fotec te laten uitvoeren.

Werffotografie en drone luchtfotografie door Fotec

Dank zij onze nodige drone licenties en vergunningen en de jarenlange ervaring van Fotec zowel in bedrijfsfotografie, werffotografie, architectuurfotografie als drone fotografie, kan Fotec zowel de 'klassieke' werffotografie als de drone luchtfotografie verzorgen op dezelfde dag, door dezelfde fotograaf / dronepiloot. Dit resulteert in een degelijke kostenbesparing voor de opdrachtgever, en een snel en kwalitatief hoogstaand resultaat met een minumum verstoring van de wegenwerken. Ga hier rechtstreeks naar de drone website Skyshoots, de gespecialiseerde drone website van fotografie Fotec.

De werken bestaan uit 3 hoofddelen:

1. Renovatie van het bekende viaduct Gentbrugge omvat het grootste stuk.

 • Bedoeling is om enerzijds het geluidscomfort van de omwonenden en het rijcomfort van de weggebruiker te verbeteren en anderzijds de onderzijde van het viaduct te renoveren. Om dit te realiseren worden volgende zaken vernieuwd:
 • Bovenbouw viaduct:

 • Bestaande geluidschermen van 3m hoog worden vervangen door geluidsschermen van 4m hoog
 • De bestaande voegen die voor geluidshinder en een oncomfortabele rijervaring op het viaduct zorgen, worden vervangen door stille PU-voegen die Willemen Infra zelf uitvoert
 • Vernieuwing van de asfaltopbouw, waarbij het asfalt uitgevlakt wordt om een egaal lengteprofiel te bekomen. De toegepaste asfaltsoort is een van de stillere soorten.
 • Onderbouw viaduct:

 • Ter hoogte van de pijlerkoppen wordt het beton beschermd door een kathodisch beschermingssysteem, waardoor de veroudering van het beton tegengegaan wordt.
 • Betonherstellingen in de zone waar betonrot zich voordoet.

2. Bij de renovatie van de bruggen over de Schelde worden volgende zaken uitgevoerd:

 • Vernieuwing bovenbouw bruggen (asfalt, voegen, dienstpaden en leuningen).
 • Sanering onderbouw viaduct. Dit door het verwijderen van de asbesthoudende coating en het voorzien van een nieuwe coating.

3. Dienstparking

 • Vernieuwing van de parking waarbij de parking in twee wordt opgedeeld: een zone voor vrachtwagens en een zone voor personenvoertuigen.

(Bron: www.willemen.be)

Meer nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×