Werffoto's en drone luchtfoto's van de werf Tinel Mechelen

Tinel Mechelen, een werf van Willemen, technieken door Sanitechniek

De drone piloot van Fotec maakte de drone werf luchtfoto's en werffoto's van het interieur in opbouw van de werf Tinel te Mechelen.

Meer drone fotografie op onze Skyshoots website.

De Tinelsite aan de Mechelse Vesten met zicht op de Dijle schrijft opnieuw geschiedenis. De site van de voormalige rijkswachtkazerne wordt herbestemd tot een gezellig woongebied met kwalitatieve publieke ruimte en groen, in hoogwaardige architectuur en met respect voor de geschiedenis. Een aantal van de historische gebouwen blijft behouden en krijgt het gezelschap van nieuwe constructies. Die afwisseling tussen historische panden en nieuwe gebouwen zal Tinel karakteriseren.

In totaal komen er een 70-tal nieuwe woningen en appartementen: een 18-tal ervan richten we in de twee bestaande rijkswachtgebouwen in. De overige 52 krijgen een plek in de vier nieuwe gebouwen. Die unieke mix maakt dat u op Tinel in een historisch gebouw kunt huizen of in een energie-efficiënt panoramisch appartement. Tussen de verschillende woonvolumes komt een groen binnengebied dat autoluw en kindvriendelijk, aangelegd wordt.

Waar u ook woont, u beschikt over alle mogelijkheden: van een eigen balkon tot en met een publiek park. Parkeren doet u veilig ondergronds en ook de fietsenbergingen vindt u hier terug. Alle gebouwen op Tinel hebben een lage milieu-impact op het gebied van gebruikte materialen. Het zijn bovendien lage energiewoningen, waarbij in de toekomst een deel van de energievraag met hernieuwbare energiebronnen gedekt kan worden.

Meer nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×