Bedrijfsfotografie Fotec - Onze apparatuur

Fotec werkt uitsluitend met topkwaliteit foto apparatuur en prime lenzen zodat wij u steeds het beste resultaat kunnen garanderen !  De Sony A7R mark IV wordt gebruikt om u de hoogste resolutie te kunnen aanleveren. Deze full frame systeemcamera heeft een sensor met maar liefst 61 megapixel op de teller. En die sensor heeft een ongelooflijk dynamisch bereik van 15 stops, waardoor de donkere en lichte partijen van een foto nóg meer informatie bevatten. De Sony A7R IV heeft de prestigieuze EISA-award 2020-2021 gewonnen. De Sony A7R IV is volgens de jury ‘Geavanceerde fullframe camera 2020-2021’. Met dit toestel gebruiken we enkel de meest hoogwaardige lenzen. Dit toestel zetten we in zowel op de grond als in de lucht !

 • Full frame systeemcamera met 61 megapixel
 • Topklasse beeldkwaliteit: details, kleurweergave, tonaliteit, contrast en dynamisch bereik
 • Zeer scherpe en indrukwekkend gedetailleerde beelden

Ook de Sony A7 III behoort tot onze apparatuur. De Sony A7 III is een full frame systeemcamera boordevol hoogwaardige technieken. Hiermee heeft de camera al twee awards op zijn naam geschreven: de TIPA award en de EISA award. Verder kenmerkt de Sony A7 III zich door zijn 24.2 megapixel CMOS-sensor die hoogwaardige en kleurrijke beelden levert. 

Behalve foto's met hoge resolutie maken we met deze camera ook schitterende videobeelden in full frame 4K. Voor video-opnames monteren we de camera op onze Ronin RS 3 Pro-gimbal voor supersmooth videobeelden.

Onze Sony-camera's zijn perfect combineerbaar met de Canon-TS-lenzen. TS staat voor Tilt-Shift. Deze speciale architectuurlenzen geven een resultaat met onovertroffen kwaliteit. Wij gebruiken de Canon TS-E 24mm F3.5 L II en de Canon TS-E 17mm F4.0. Een Tilt-Shift (TS)-lens is een objectief waarmee scherptediepte en verticale lijnen gecorrigeerd kunnen worden. Door het Tilt-mechanisme aan te passen zorgt de fotograaf er voor dat het hele onderwerp scherp blijft of slechts een bepaald onderdeel van het onderwerp. Het Shift-mechanisme zorgt ervoor dat verticale lijnen ook werkelijk verticaal en perfect recht blijven. Gewone groothoeklenzen hebben al snel last van vervormingen die worden veroorzaakt door de hoek van waaruit gefotografeerd wordt. TS-lenzen zijn speciaal ontworpen om deze vervormingen volledig uit te sluiten. Zie voorbeelden in onze portfolio "architectuurfotografie".

We gebruiken ook de Canon EF 11-24mm f/4L USM. Deze prime lens biedt de maximale groothoek die momenteel beschikbaar is op de markt. Deze lens levert een ultra scherpe kwaliteit zonder merkbare vervorming. Naast deze groothoeklenzen beschikken we nog over een arsenaal andere lenzen die voor allerlei andere toepassingen gebruikt worden.

Onze belangrijkste drone is de DJI M600 Pro. Deze heavy lifter drone is speciaal ontwikkeld voor cinematografie waar stabiliteit, veiligheid en de mogelijkheid om zware camera's mee te nemen belangrijk is. Hierdoor kunnen wij vanuit de lucht met dezelfde kwaliteitstoestellen en lenzen fotograferen als in onze "klassieke" fotografie op de grond. Bovendien is dit toestel ook bijzonder geschikt om voor video-productiehuizen of filmregisseurs de beste camera-apparatuur mee te nemen zoals bv. de Red camera's, Arri Alexa mini... Onze M600 Pro is uitgerust met de Ron MX-gimbal die voor perfecte stabilisatie van de camera zorgt.

 • Superveilig met 6 propellers en 6 batterijen
 • Neemt professionele camera's mee de lucht in
 • Heavy lifter drone met MTOW (Maximum TakeOff Weight) van 15,5 kg
 • Zeer stabiel voor perfecte beelden

De Mavic 3 is een relatief compacte drone die zeer snel operationeel is en toch verbluffend goede resultaten neerzet. Deze drone is uitgerust met een HASSELBLAD-camera. Het is de meest recente telg uit de DJI-familie in dit segment en de opvolger van de - bij fotografen - legendarische Mavic 2 Pro.

 • Hoogkwalitatieve Hasselblad lens
 • 4/3 CMOS sensor
 • 20 megapixel foto's in RAW
 • 4K video opnamen
 • Alle parameters (diafragma, shutterspeed, ISO, WB...) manueel instelbaar
 • 3-assige beeldstabilisator voor perfect stabiele beelden
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×