Luchtfotografie met drone - drone fotografie


Drone luchtfotografie

Door luchtfotografie met drones kunnen de fotografen van Fotec al uw projecten fotograferen van uit de lucht, en dit met een sublieme kwaliteit. Drone luchtfotografie en promofilms in een sublieme topkwaliteit met hoge resolutie met een drone, die een full frame camera mee draagt, opgenomen. Door middel van dronefotografie en dronevideo kan u bij ons al uw projecten laten vastleggen op foto of film. Ideaal voor architectuurfotografie, werffotografie, immo, infrastructuurwerken, bruggen, wegenbouw...  maar ook voor promofilms en bedrijfsfilms in HD, inspecties en controles van daken, windmolens....

Laat nu betaalbare foto's of video maken van uw eigendommen en projecten.

Wij beschikken over alle mogelijke Belgische en Europese vergunningen en licenties zodat wij al uw dronefotografie opdrachten professioneel kunnen uitvoeren binnen het kader van de Belgische en Europese wetgeving.

Voor uitgebreide info kan u terecht op onze drone fotografie site : http://www.skyshoots.be

 

Drone fotograaf Fotec

Fotec is uw drone fotograaf bij uitstek. Door een combinatie van jarenlange ervaring als bedrijfsfotografen en drone piloot kunnen we u een combinatie bieden van professionele drone fotografie in hoge resolutie en architectuurfotografie van de allerbeste kwaliteit.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×