Werf luchtfotografie met drones

Omschrijving project

Laat uw werven vanuit de lucht fotograferen door Fotec. Met onze superveilige en stabiele Acecore Neo drone uitgerust met de Canon fullframe architectuurcamera Eos 5DSR maken wij veilig hoge resolutie luchtbeelden in 51Mpix met een ongekend detail.

In het kloppend hart van de Brusselse vijfhoek opent in 2021 het nieuwe Administratief Centrum van de Stad Brussel. Tijdelijke Vereniging B2Ai – Bruno Albert ontwerpt het gebouw. De start van de bouwwerken is gepland voor 2018.
Luchtfoto van de werf Brucity
BRUCITY is volledig opgetrokken in glas. Een maximale lichtinval is cruciaal in een stedelijke omgeving, met veel omliggende gebouwen. De glazen schil symboliseert ook het streven naar openheid en transparantie in de werking van de administratie van Brussel.
Brucity in opdracht van AG Real Estate
Het project omvat 37.000 m² en voorziet ruimte voor 1500 werknemers. Daarnaast brengt het de openbare diensten onder. Op de vier ondergrondse niveaus komt een openbare parking, alsook parkeerruimte voor de werknemers.\n\nDe architectuur van het project voldoet aan de passiefstandaard van Brussel Passief 2015.
Parking 58 maakt plaatst voor Brucity
Fotograaf Erwin Tecqmenne maakte voor Fotec de luchtfoto\'s van de afbraak van Parking 58 te Brussel
Brucity aannemer Valens Eiffage
Luchtfoto\'s van de afbraak van Parking 58 te Brussel
Afbraak parking 58 te Brussel