Architectuurfotografie industrie en bedrijven

Omschrijving project

Professionele architectuurfotografie van grote projecten, industriële gebouwen, bedrijven, kantoren, scholen, woonzorgcentra, rusthuizen...

Met veel passie en zin voor perfectie fotograferen wij uw bedrijfsgebouwen en kantoren.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Regelmatig kiezen bedrijven om stockfoto's te gebuiken, maar een perfect op maat gemaakt beeld doet zoveel meer.

Detailfoto Hoge Mote Ronse
Toeristisch centrum Ronse voor Arthur Van Dorpe
Architectuurfoto Hoge Mote te Ronse
Miras architectuurfoto Scholen Van Morgen
Overgang van oud naar nieuw
Voormalig Recolettenklooster te Halle
Architectuurfoto \'t Covent Halle voor Juri NV
Groot Seminarie Brugge Architectuurfoto door Fotec.be
Fotografie iov Van Laere-Arhur Vandendorpe
Architectuurfoto van het Groot Seminarie te Brugge vanuit het interier.  Foto\'s genomen in opdracht van aannemer Van Laere / Arthur Vandendorpe
Architectuurfoto Groot Seminarie Brugge
Architecturale foto voor aannemer Van LAere
Groot Seminarie Brugge
Architectuurfoto van de school De Wonderboom Waasmunster. In het nieuwe schoolgebouw bevinden zich 10 klaslokalen, een snoezelruimte; een technologieklas, 2 lokalen voor onder meer levensbeschouwelijke vakken.
De Wonderboom voor aannemer Alheembouw
Referentiefotografie van het exterieur De Wonderboom Waasmunster. Karakteristiek voor het gebouw zijn de grote raampartijen, de vliesgevels in de refter en de polyvalente ruimte, de asymmetrische buitentrap, de stalen luifel voor de overdekte speelzone en de verhoogde speel- en opbergmeubels.
Architectuurfotografie De Wonderboom Waasmunster
Foto van de architectuur van de school De Wonderboom te Waasmunster in opdracht van aannemer Alheembouw
Referentiefoto exterieur voor Alheembouw
De Brug Bocholt voor Scholen van Morgen
De Brug Bocholt voor Scholen van Morgen
VCO Miras Kortrijk voor AG Real Estate
Provinciale Kunsthumaniora te Hasselt
Kunsthumaniora Hasselt voor SvM
Detail architectuurfoto Scholen van Morgen
De Provinciale Kunsthumaniora Hasselt kende de laatste jaren een stijgend leerlingenaantal en breidde het aanbod in studierichtingen uit. Daarom was er nood aan een uitbreiding. Er is een nieuwbouw gerealiseerd van 5.000m², waarvan 4.058m² klas- en vaklokalen, refter en technische ruimte en 813m² sportzaal. De lokalen maken zinvol gebruik van de oppervlakte en zijn onderling goed georganiseerd. Ook is er aanleg van omgevingswerken opgenomen in het programma, waarvan o.a. 270 m² overdekte speelplaats en 587m² open speelplaats.\n\nStéphane Beel Architecten heeft de design-opdracht uitgevoerd. Aannemersconsortium Juvalho stond in voor bouw en staat in voor 30-jarig onderhoud.
Fotografie in opdracht van Scholen van Morgen
Gemeentelijk Technisch Instituut Londerzeel
Bij dit passiefschoolproject voor het Gemeentelijk Technisch Instituut Londerzeel zijn duurzaamheid en de levenscyclus van de materialen, energiezuinigheid en de thermische capaciteiten van de constructie belangrijke aandachtspunten. Het ontwerp (TEEMA architecten) besteedt ook bijzondere aandacht aan de belevingskwaliteit van de ruimtes en het medegebruik door derden. De nieuwbouw van bijna 4 400 m² omvat een sportzaal (685 m²), klaslokalen, lokalen voor administratie, werkplaatsen, een refter en technische ruimtes. Ook de omgevingsaanleg, inclusief fietsenberging en parking, behoort tot het programma. MBG voerde de werken uit. Op 1 september 2014 startte het schooljaar in het nieuwe gebouw.
GTI Londerzeel voor Scholen van Morgen
GTI Londerzeel voor Scholen van Morgen
Scholencampus Peer voor Scholen van Morgen
Scholencampus Peer is een nieuwe schoolsite voor 1000 leerlingen van 2,5 tot 18 jaar. Het bouwproject van ruim 16.900 m² bestaat o.m. uit een nieuwbouw voor de Vrije Basisschool waar alle lagereschoolleerlingen voortaan samen school kunnen lopen. Dit gebouw krijgt ook 2 polyvalente zalen en een turnzaal. De middelbare school krijgt een nieuwbouw die plaats biedt aan klas-en vaklokalen voor 750 leerlingen. Daarnaast komt er voor hen ook een internaatgebouw waar 70 kamers zijn voorzien en veel aandacht is besteed aan het uitademen van een huiselijke sfeer. Op de campus wordt een heus sportcomplex opgetrokken met een sporthal van 3.000 m² en 3 grote speelvelden. Het hele project is ontworpen door Bekkering Adams Architecten en wordt uitgevoerd door STRABAG Belgium nv - Ed. Zublin AG.
Scholencampus Peer voor Scholen van Morgen
Scholencampus Peer voor Scholen van Morgen
Foto architectuur voor Scholen van Morgen
Architectuur St Jozef Gentbrugge voor Juri NV
TISM School voor wetenschap en techniek
Nieuwbouw van een school voor wetenschap en techniek voor het Technisch Instituut Sint-Michiel te Bree van 10.399 m². Hiertoe behoren: klas- en vaklokalen, werkplaatsklassen, een refter, administratieve lokalen en technische ruimten. Ook worden omgevingswerken aangelegd, waarvan 780 m² overdekte speelplaats, 2.175m² open speelplaats, 2.335 m² parkeer- en manoeuvreerruimte, 409 m² fietsenstalling en 1.975 m² overige omgevingswerken. De architecten van TV L3M - Abetec staan garant voor het design. De aannemers van Scholen VanDAAG voeren de bouwwerken uit en staan in voor 30 jaar onderhoud.
TISM Bree voor Scholen van Morgen
TISM Bree voor Scholen van Morgen
TISM Bree voor Scholen van Morgen
TISM Bree voor Scholen van Morgen
TISM Bree voor Scholen van Morgen
TISM Bree voor Scholen van Morgen
Virga Jessecollege Hasselt voor AG Real Estate
Virga Jessecollege Hasselt voor AG Real Estate
Aktiefoto genomen op het sportdak Virga Jessecollege te Hasselt
Sportdak van het Virga Jessecollege Hasselt
Virga Jessecollege Hasselt voor AG Real Estate
Buyse Projects bvba te Lokeren
Nieuwbouw van een sporthal (2.000 m²) die aansluit bij de bestaande school van het Virga Jessecollege Hasselt. Daarnaast voorziet het project in de aanleg van omgevingswerken: o.a. een overdekte speelplaats van 160 m², een open speelplaats (sportdak) van 1.941 m² en een fietsenberging van 239 m². Architect ELD/CPA Scholenbouw THV tekende de plannen en aannemer STRABAG Belgium nv - Ed. Zublin AG voert ze uit en staat vervolgens in voor 30 jaar onderhoud.
Virga Jessecollege Hasselt voor AG Real Estate
BNP Fortis Boreal Brussel
BNP Fortis Kanselarij Brussel
BNP Fortis Kanselarij Brussel
BNP Fortis Warandeberg Brussel
BNP Fortis Kanselarij Brussel
BNP Fortis Koningsstraat Brussel
De Brug Bocholt is de enige ronde school in Vlaanderen
De Brug Bocholt voor Scholen van Morgen
Buyse Projects bvba te Lokeren
Het (ver)nieuwbouwproject voor Atheneum Wispelberg (Gent) voorziet in een sportzaal met sanitaire voorzieningen en kleedkamers, een refter met keuken, directielokalen, secretariaat en een leraarszaal. De sportzaal voldoet aan de normen voor competitiezaalsporten. Dit alles wordt gerealiseerd binnen de bestaande, te behouden gevels.\n\nDit project moet het sluitstuk vormen van de volledige opwaardering van de site van het atheneum, waardoor optimaal kan tegemoet gekomen worden aan de hedendaagse noden van de immer groeiende populatie van deze school. In het project wordt de verbouwing van de straatvleugel van het bestaande gebouw dus gecombineerd met een nieuwbouwgedeelte om te voorzien in een sportzaal met nevenfuncties, een open leercentrum met refter en een administratieve cluster. Stéphane Beel Architecten zorgen voor het ontwerp. De aannemers van IDIB voeren uit en onderhouden vervolgens de gebouwen gedurende 30 jaar.
Het vernieuwe Atheneum Wispelberg te Gent
Wispelberg Gent voor AG Real Estate
Wispelberg Gent voor AG Real Estate
Wispelberg Gent voor AG Real Estate
De nieuwbouw (2.232 m²) voor Leefschool \'t Zandhofje Zandhoven is een passiefschool die voorziet in klaslokalen, een refter en een polyvalente ruimte die ook dienst doet als turnzaal, alsook de nodige administratieve en technische ruimtes. De leiding van het basisteam is in handen van A33 architecten bv-cvba. Aannemer Juvalho voerde de bouwwerken uit en onderhoudt gedurende 30 jaa
Leefschool \'t Zandhofje Zandhoven
Passiefschool \'t Zandhofje te Zandhoven
\'t Zandhofje Zandhoven voor SvM
Foto architectuur voor Scholen van Morgen
Don Bosco Gr- Bijgaarden voor AG Real Estate
Op een nieuw aangekocht perceel grenzend aan de campus van de secundaire school Don Bosco Groot-Bijgaarden, wordt een nieuwbouw gebouwd bestaande uit: sportzaal met 3 velden, danszaal voor LO kleuters en lagere school, fitnesszaal, 4 technologielokalen, sanitair, beheersruimte, berging. De nieuwbouw van 3.205 m² werd ontworpen door CONIX RDBM Architects en wordt uitgevoerd en onderhouden door Reynders B&I - Antwerpse Bouwwerken - Valens.
Don Bosco te Groot-Bijgaarden
De Bron Gr- Bijgaarden voor Juri NV
WZC Eyckenborch te Groot-Bijgaarden
De Bron Gr- Bijgaarden voor Juri NV
De praktijlessen voor TSO en BSO van SO Groenhove (GO!) alsook de sport vonden plaats in de Molenstraat. De schoolgebouwen in de Molenstraat zijn in slechte staat; daarom wordt voorzien in een nieuwbouw van 2.600 m². De nieuwbouw omvat lokalen voor de harde sector (met name de afdelingen hout, metaal en elektriciteit - elektromechanica), lokalen voor de richting verzorging en de praktijklessen STW en een sporthal met bijbehorende faciliteiten. De sporthal zal buiten de schooluren gebruikt kunnen worden door sportverenigingen uit de buurt. Architecten TV BEAI - Arduenna staan in voor het Design, aannemersconsortium Juvalho voor dBM.
SO Groenhove Campus TechnX te Waregem
Groenhove Waregem voor Scholen van Morgen
Passiefschool
Groenhove Waregem voor Scholen van Morgen
Detail architectuurfoto voor SvM
Kantoren HDI te Woluwe voor Buyse Projects
Serviceflats Koevliet te Zele
Koevliet zele foto\'s voor aannemer Juri NV
Architectuurfoto van Koevliet te Zele
WZC Koning Albert te Dilbeek voor Juri NV
Woonzorgcentrum Marie-Louise te Wemmel
WZC Marie-Louise voor Juri NV
Architectuurfoto voor aannemer Juri Zele
Gerenoveerd door aannemer Buyse Projects
Sterrenwacht te Ukkel
Sterrenwacht Ukkel voor Buyse Projects
Sterrenwacht Ukkel voor Buyse Projects
Woonzorgcentrum Sweet Home Asse
WZC Sweet Home Asse voor Juri NV
Foto\'s in opdracht van aannemer Juri Zele
TrainM te Antwerpen aannemer Poppe Zele
Binnenkoer van TrainM te Antwerpen
De laad- en loskades van Ontex te Buggenhout
Architectuurfotografie voor Juri NV
Ontex Buggenhout voor Juri NV
Park 1302 te Kortrijk voor Juri NV
Envisan te Luik voor aannemer Jan de Nul
Op de campus Kortrijk Weide komt een nieuw gebouw (5.299 m²) voor het volwassenenonderwijs. Er is bewust gekozen voor geen schoolse uitstraling van het project zodat er een synergie gerealiseerd wordt met de buurt en de andere projecten op de site. Cvo MIRAS is een nieuwe naam ens taat hier voor een samenwerking tussen cvo HITEK en cvo VSPW, die quasi heel hun werking overbrengen naar het nieuwe gebouw, en cvo VIVO dat investeert in enkele computerklassen. Meer precies komen er klas- en vaklokalen en technische lokalen en ook worden omgevingswerken aangelegd waaronder een fietsenbergplaats.\n\nReynders B&I - AB - Valens voert de plannen van het basisteam onder leiding van SUM Project uit.
VCO Miras Kortrijk voor AG Real Estate
VCO Miras Kortrijk voor AG Real Estate
VCO Miras Kortrijk voor AG Real Estate
VCO Miras Kortrijk voor AG Real Estate
Architectuurfotografie Zavo Zaventem
Zavo Zaventem voor Scholen van Morgen
Zavo Zaventem voor Scholen van Morgen
Voor ZAVO Vrij Secundair Onderwijs Zaventem heeft het DBFM-programma betrekking op de nieuwbouw van de werkplaatsen en klaslokalen gelegen in de Hoogstraat. Vooral het technisch atelier was aan vernieuwing toe. Het nieuwe Centrum voor Wetenschap en Techniek vervangt in de eerste plaats de oude werkplaats en vangt de sterke groei van de school op. Onder meer de studierichtingen Vliegtuigtechnieken, Elektromechanica, Techniek - wetenschappen, Werktuigmachines en Basismechanica vinden er onderdak . Het Centrum werd uitgerust met de modernste machines en apparatuur.\n\nDe plannen zijn van de hand van TV L3M - Abetec en aannemerscombinatie Juvalho staat in voor bouw en onderhoud.
Zavo Zaventem voor Scholen van Morgen
ZoWe opleidingscentrum verpleegkunde
ZoWe Brugge voor AG Real Estate
Nieuwbouw van een school voor ZoWe verpleegkunde, die jongeren opleidt tot gegradueerde verpleegkundigen. Het bouwproject heeft een totale oppervlakte van 3539 m ², waarvan 3419 m ² klas - en praktijklokalenlokalen rond een openleercentrum, alsook een refter en 120 m ² technische ruimte. Hiermee wil de school het huidige capaciteitsprobleem oplossen. Bovendien voldoen de oude gebouwen niet aan de vereisten. Tegelijkertijd willen ze dankzij de nieuwbouw meer inzetten op samenwerking met de sociaal - economische omgeving. Geurst & Schulze Architecten staan in voor alles omtrent het Design; uitvoering en onderhoud zijn in handen van THV Jan De Nul - Van Laere.
ZoWe Brugge voor AG Real Estate
Oscar Romerocollege voor AG Real Estate
Oscar Romerocollege voor AG Real Estate
Oscar Romerocollege voor AG Real Estate
Oscar Romerocollege voor AG Real Estate
Oscar Romerocollege voor AG Real Estate\n\n
Op deze campus secundair onderwijs van Óscar Romerocollege Dendermonde realiseerden we een nieuwbouw voor de eerste graad. Het gebouw bevat o.m. 35 klaslokalen, een studiezaal, lerarenstudio en een secretariaat. Daarnaast komt er boven de fietsstallingen een nieuw sportgebouw. De open ruimte tussen de gebouwen ademt de sfeer van een theaterplein. Een overdekte speelplaats met bijzondere luifel verbindt beide gebouwen. Het project gaat in totaal over 4.162 m², is ontworpen door De Jong Gortemaker Algra architecten en wordt uitgevoerd door Jan De Nul - Van Laere.
Oscar Romerocollege Dendermonde
Bedrijvencentrum Rinkhout Zele voor Juri NV
Bedrijvencentrum Rinkhout Zele voor Juri NV
Architectuurfoto voor aannemer Juri Zele
Topsportschool Wilrijk voor Willemen
Op Campus Beringen worden op een terrein van 6,5 ha vijf scholen samengebracht, samen goed voor circa 27.000 m² nieuwbouw en circa 40.000 m² nieuw aangelegde buitenomgeving. Naast de bestaande Middenschool Sint-Jan worden er de nieuwe lokalen voor vier scholen gebouwd: de eerste fase van basisschool De Beerring en het complex voor de drie Beringse bovenbouwscholen van het Spectrumcollege (Sint-Jozef, Sinte-Lutgart en het VTI). Osar architects staat garant voor het ontwerp en Interbuild-BAM Contractors voor de uitvoering. Op Campus Beringen zullen meer dan 2000 leerlingen schoollopen en hierin zullen ze begeleid worden door ongeveer 220 leerkrachten.
Campus Beringen voor AG Real Estate
THV Interbuild NV-BAM Contractors NV\n\n
Campus Beringen voor AG Real Estate
De internationale leeromgeving van de British School of Brussels bleek aan uitbreiding toe. Er werd gekozen om niet zomaar de benodigde extra faciliteiten te bouwen op de open ruimte maar een masterplan op te stellen over de gehele site. Deze opmaak gebeurde in nauwe samenwerking met de diverse overheden om zo tot de beste inplanting en het meest geschikte volume te komen.\n\nHet programma bestaat uit de nieuwbouw van een sportcomplex waarin sporthal, gym, kleedkamers, zwembad, dansstudio, fitnessruimte, cafetaria, kantoren en parking vervat zitten. Naast een nieuwbouw omvat dit project ook een verbouwingsgedeelte.\n
British School Tervuren voor Licence to Build
British School Tervuren voor Licence to Build
British School Tervuren voor Licence to Build
British School Tervuren voor Licence to Build
British School Tervuren voor Licence to Build
British School Tervuren architectuurfoto
British School Tervuren voor Licence to Build