Drone video


Laat uw professionele drone video door Fotec maken

Laat uw projecten door ons filmen vanuit de lucht met een van onze drones. Door een drone video vanuit vogelperspectief krijgt u een heel andere kijk op uw projecten, gebouwen, werven en events. Ook de omgeving rond uw projecten komt hierdoor uitgebreid in beeld, zodat ligging en omgeving duidelijk worden op de beelden. 

Onze professionele RPAS drone Acecore Neo drone kan worden uitgerust met de DJI X5 4K micro 4/3 camera of met de Canon DSLR prof full frame camera Eos 5 DSR. De Neo Rpas octocopter is momenteel het veiligste en stabielste platform om met uw professionele videocamera type RED, Arri Alexa mini, Sony, Canon, ... de lucht in te sturen om uw drone video op te nemen.

Scrol naar onderen om de verschillende drone video s te bekijken.

Parking 58 in het hartje van Brussel moet plaats ruimen voor BruCity het toekomstige administratief centrum. Drone luchtvideo door Erwin Tecqmenne voor Fotec. Een realisatie van AG Real Estate.

Fotec maakte deze drone video van Belsele mijn dorp voor Lokaalweb

Voor AG Real estate maakten wij deze drone video van hun project Canal Wharf, Willebroekkaai te Brussel. AG bouwt hier 263 appartementen. 

Op 3 en 4 november 2018 vindt de havenrun en walk plaats in Antwerpen. Drone fotograaf Erwin maakte de drone video voor Sportizon, Port of Antwerp en maatschappij linkerscheldeoever.

Drone luchtvideo van de levering van mini coopers te Heverlee door BMW Juma en Ausy aan Ranstad interim

Drone video Campus Unesco Koekelberg Open Wervendag Scholen van Morgen

Drone video voor Juri NV opgenomen in hun betoncentrale

Drone video voor Era Zulte

Op zaterdag 28 juli vonden de 3x3 Masters basketbal plaats op de Groenplaats te Antwerpen. Met onze Neo drone zorgden wij voor de luchtfoto's en drone luchtvideo. Event georganiseerd door Sportizon en Stad Antwerpen gesposord door Orange en Redbull

Bedrijfsreportage drone luchtvideo van Tropiflora in De Panne - Adinkerke opgenomen door drone piloot Erwin Tecqmenne voor Fotec.be 

Drone video Campus Heilig Hart te 's Gravenwezel Brecht voor Open Wervendag Scholen van Morgen

Drone luchtvideo maaidemo faunavriendelijk maaien voor PlattelandsTV, Fotec verzorgde de drone luchtbeelden

Drone video van de klimaatmobiel te Vlaams-Brabant luchtbeelden door Erwin Tecqmenne voor Fotec

Professionele drone video beelden laten maken door Fotec

Professionele drone luchtvideo van uw projecten en gebouwen. Wij maken een opvallende drone promovideo om uw bedrijf in de kijker te zetten.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar een video zegt meer dan 1000 foto's. Video marketing vergroot je betrouwbaarheid als bedrijf, daar je klanten je projecten beter kunnen zien en visualiseren. Dit is nog extra zo voor drone video. We worden momenteel overspoeld door informatie, video films en bedrijfsfilms zijn een uitkomst omdat een video snel en laagdrempelig kan informeren. Een dronevideo moet dus kort en krachtig zijn, zeker korter dan anderhalve minuut.  

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×